Miten voin vaihtaa tilin sähköpostiosoitteen?

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi tilin asetuksista edellyttäen, että:

• Olet tunnistanut tilisi verkkopankkitunnuksilla
  • sinulla on pääsy Coinmotion-tilillesi ja
  • olet aktivoinut kaksivaiheisen todennuksen (2FA)

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteen pelkästään Coinmotionin selainversion kautta.

1. Valitse "Tilin asetukset"
  2. Kohdassa "Käyttäjätilin tiedot" voit muokata sähköpostiosoitettasi klikkaamalla "Muokkaa"
  3. Kirjoita uusi sähköpostiosoite
  4. Vahvista muutos uuteen sähköpostiin lähetetyllä vahvistuskoodilla sekä kaksivaiheisen todennuksen koodilla

Sähköpostiosoitetta ei voi tällä hetkellä muuttaa sovelluksen kautta.

Jos et onnistu sähköpostiosoitteen vaihtamisessa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.