Miten sulkea Coinmotion-tili?

Jos olet päättänyt keskeyttää tilin käytön vain hetkellisesti, suosittelemme pitämään asiakastilisi palvelussamme. Tilin ylläpitäminen ei maksa mitään, ja voit palata palveluumme milloin vain.

Aloita tilin poistaminen kirjautumalla sisään Coinmotion-tilillesi.

1. Siirrä kaikki eurot ja kryptovaluutat pois Coinmotion-tililtäsi. Voit tehdä molemmat siirrot osiossa Siirrot → Lähetä
  2. Lataa tilisi tapahtumahistoria talteen tietokoneen kautta osoitteesta https://app.coinmotion.com/fi/reporting
    • Klikkaa käyttäjätunnustasi sivuston oikeassa yläkulmassa
    • Valitse pudotusvalikosta kohta Raportointi → Tapahtumaraportti → Lataa tapahtumaraportti
  3. Ilmoita halustasi poistaa tilisi asiakaspalveluumme sisäänkirjautuneena
  4. Tilisi ja asiakastietosi poistetaan manuaalisesti Coinmotion Oy:n tietosuojakäytännön mukaisesti
  5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tili on suljettu

Huomioithan, että saman asiakastilin avaaminen sen poistamisen jälkeen ei ole enää mahdollista.