Rajahintainen toimeksianto

Rajahintaisella toimeksiannolla voit asettaa markkinoille toimeksiannon tietyllä kurssilla, jolla haluat myydä tai ostaa valitsemaasi kryptovaluuttaa. Huom! Toimeksianto ei välttämättä toteudu täsmälleen asettamaasi hintaan. Kauppa toteutuu kurssin saavuttaessa tai mennessä asettamasi rajan yli.

• Rajahintainen osto toteutuu, kun valitun kryptovaluutan kurssi saavuttaa tai alittaa asettamasi rajahinnan.
  • Rajahintainen myynti toteutuu, kun valitun kryptovaluutan kurssi saavuttaa tai ylittää asettamasi rajahinnan.

Rajahintaisen toimeksiannon tekeminen:

1. Siirry Kaupankäynti-sivulle painamalla sivun ylälaidasta “Kaupankäynti” ja valitse “Osta” / “Myy”.
  2. Valitse haluamasi valuutta ja valitse Tyyppi-kohdasta “Rajahintainen toimeksianto”.
  3. Määrittele toimeksiannon toteutumiseen käytettävä rajahinta, päättymispäivä sekä määrä, jonka haluat käyttää toimeksiantoon (euroja tai valittua kryptovaluuttaa).
  4. Klikkaa “Osta” / “Myy”.

Rajahintaisen toimeksiannon peruminen:

Toimeksiantoon asetetut varat pysyvät varattuina toimeksiannon voimassaolon ajan. Pääset halutessasi perumaan tekemäsi rajahintaisen toimeksiannon sisäänkirjautuneena sivulta “Kaupankäynti” - “Kaikki toimeksiannot”.

Mobiilisovelluksessa pääset perumaan tekemäsi rajahintaisen toimeksiannon valitsemalla "Kaupankäynti" - "Kaupankäyntihistoria". Valitse haluamasi toimeksianto ja klikkaa "Peru toimeksianto".

Rajahintaisen toimeksiannon rajoitukset:

• Toimeksiannon kesto voi olla enintään 7 vuorokautta.
  • Yksittäisen toimeksiannon summa voi olla enintään 25 000 €.
  • Rajahintainen toimeksianto on käytettävissä seuraavilla kryptovaluutoilla: BTC, ETH, XRP, MATIC, AAVE, USDT, USDC, XLM, LTC, LINK, ADA, UNI.