Miten voin ladata saldoraportin?

Voit ladata saldoraportin avaamalla Coinmotionin tietokoneen kautta.

1. Kirjaudu sisään ja klikkaa sähköpostiosoitettasi tilisi oikeasta yläkulmasta
  2. Siirry sivulle "Raportointi"
  3. Valitse saldoraportin päivämäärä
  4. Klikkaa "Luo raportti"

Voit luoda saldoraportin miltä tahansa tietyltä päivältä. Saldoraportilla on näkyvissä aina kyseisen päivän päätössaldosi.

Tähtimerkillä (*) merkittyjä kryptovaluuttoja ei tällä hetkellä näytetä tapahtuma- tai saldoraporteissasi, mutta tätä ominaisuutta kehitetään parhaillaan.