1. Coinmotion Ohjekeskus
  2. Tilin toiminnallisuudet
  3. Kaksivaiheinen todennus (2FA), kirjautuminen ja vahvistusviestit

Miten vaihdan siirtojen vahvistustavan?

Voit vaihtaa siirtojen vahvistustavan Coinmotion-tilisi asetuksista.

1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi.
  2. Valitse “Tilin asetukset” ja mene kohtaan "Turvallisuusasetukset".
  3. Valitse Siirtojen vahvistustapa -kohdasta haluamasi vahvistustapa (sähköposti, SMS tai vain 2FA)
  4. Vahvista asetus pyydetyllä vahvistuskoodilla/-koodeilla ja klikkaa vahvista. Siirtojen vahvistustapa on nyt muutettu.