1. Coinmotion Ohjekeskus
  2. Tilin toiminnallisuudet
  3. Kaksivaiheinen todennus (2FA), kirjautuminen ja vahvistusviestit

Biometrinen tunnistautuminen

Coinmotionin mobiilisovelluksessa on mahdollista asettaa kirjautumistavaksi biometrinen tunnistautuminen eli kirjautuminen sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella riippuen mobiililaitteesi asetuksista.

Tärkeää: Mikäli kirjaudut ensimmäistä kertaa uudella laitteella, tai olet kirjautunut aiemmin mobiilisovellukseen vain verkkopankkitunnuksillasi, sinun tulee vahvistaa kirjautuminen erillisellä sähköpostiin saapuvalla vahvistuskoodilla. Vahvistuskoodin saadaksesi sinun tulee kirjautua sisään käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Vasta, kun olet vahvistanut kirjautuminen uudelle laitteelle, onnistuu biometrisen tunnistautumisen asettaminen kirjautumistavaksi.

Biometrisen tunnistautumisen käyttöönotto:

1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi
  2. Valitse tilin asetukset ja Turvallisuusasetukset
  3. Aktivoi Biometriset vahvistukset
  4. Rekisteröi biometrinen tunniste
  5. Kirjaudu sisään biometrisellä tunnisteella
  6. Biometrinen tunniste on nyt käytettävissä mobiilisovelluksen kirjautumistapana

Biometrisen tunnistautumisen poistaminen käytöstä:

1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi
  2. Valitse tilin asetukset ja Turvallisuusasetukset
  3. Poista Biometriset vahvistukset käytöstä
  4. Biometrinen vahvistus ei ole enää käytössä kirjautumistapana