Miten voin ladata tapahtumaraportin?

Voit ladata tapahtumaraportin Coinmotionin selainversiossa tai mobiilisovelluksessa.

Selainversiossa:
  1. Kirjaudu sisään ja klikkaa sähköpostiosoitettasi tilisi oikeasta yläkulmasta
  2. Siirry sivulle "Raportointi"
  3. Klikkaa "Lataa tapahtumaraportti"
Mobiilisovelluksessa:
  1. Kirjaudu sisään sovellukseen ja valitse "Asetukset" Lompakkoni-sivun oikeasta yläosasta.
  2. Valitse asetusten valikosta "Raportit"
  3. Valitse "Tapahtumaraportti"
  4. Valitse haluamasi tiedostotyyppi paina "Lataa". Tapahtumaraportti latautuu laitteesi latauskansioon.

Raportista löydät kaikki Coinmotion tilisi tapahtumat: osto-, myynti- ja vaihtotoimeksiannot, kryptovaluutta- sekä eurosiirrot, ja muut tilin tapahtumat. Raportista löydät myös kurssitiedot, maksetut kulut, sekä tapahtuma-aikaiset saldotiedot.

Tähtimerkillä (*) merkittyjä kryptovaluuttoja ei tällä hetkellä näytetä tapahtuma- tai saldoraporteissasi, mutta tätä ominaisuutta kehitetään parhaillaan.