Miten voin estää markkinointiaiheiset sähköpostit?

Uutiskirjeemme voi peruuttaa jokaisen sähköpostin alaosassa olevan linkin kautta. Voit peruuttaa markkinointiaiheiset sähköpostit myös Coinmotion-tilisi asetuksista.

Mobiilisovelluksessa

1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi
  2. Valitse "Asetukset" ja "Käyttäjätilin tiedot"
  3. Klikkaa asetusten viimeisenä olevaa sinistä nappia “Haluan saada tietoa uusista tuotteista ja muita markkinointiviestejä", jolloin se muuttuu harmaaksi.
  4. Pääset muokkaamaan myös sovellusilmoituksia samasta näkymästä.

Selaimessa

1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi
  2. Klikkaa sivun oikeassa ylälaidassa olevaa käyttäjätunnustasi eli sähköpostiosoitettasi
  3. Valitse "Tilin asetukset"
  4. Klikkaa asetusten viimeisenä olevaa sinistä nappia “Haluan vastaanottaa tietoa tuotepäivityksistä ja muuta markkinointiviestintää”, jolloin se muuttuu harmaaksi (kts. kuva)
  5. Markkinointiaiheiset sähköpostit on nyt peruttu.

Mikäli muutat mielesi ja haluat tilata markkinointiaiheiset sähköpostimme uudelleen, voit tehdä sen samasta napista, jolloin se muuttuu harmaasta siniseksi.