1. Coinmotion Ohjekeskus
  2. Tilin toiminnallisuudet
  3. Kaksivaiheinen todennus (2FA), kirjautuminen ja vahvistusviestit

Miten palauttaa pääsy 2FA-vahvistukseen?

Voit palauttaa pääsyn 2FA-vahvistukseen joko todennusavaimella tai poistamalla 2FA:n käytöstä.

Pääsyn palauttaminen todennusavaimella

Jos sinulla on tallessa kaksivaiheisen todennuksen käyttöönoton yhteydessä saatu todennusavain, voit palauttaa pääsyn Authenticator-sovellukseen avaamalla sovelluksen ja lisäämällä uuden tilin manuaalisesti todennusavaimen avulla.
Google Authenticator -sovelluksessa pääset luomaan uuden tilin painamalla sovelluksen oikeasta alakulmasta + -merkkiä ja valitsemalla "Enter a setup key".

Pääsyn palauttaminen kaksivaiheisen todennuksen poistamisella

Jos esimerkiksi puhelin vaihtuu ja eikä sinulla ole todennusavainta tallessa, uuden autentikaattorin asennus ei palauta pääsyä tilille. Autentikaattori on kuitenkin mahdollista poistaa käytöstä. Ole yhteydessä asiakaspalveluun info@coinmotion.com, niin ohjeistamme sinua kaksivaiheisen todennuksen poistamiseksi käytöstä.