Miten avaan Coinmotion-tilin?

Aloita tilin luominen rekisteröimällä tili osoitteessa https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

1. Valitse tilin tyyppi. Valintaa ei voi vaihtaa jälkikäteen.
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi sekä salasana.
  3. Jos sinulla on kutsukoodi, valitse “Minulla on kutsukoodi” ja liitä koodi sille osoitettuun kenttään.
  4. Valitse, haluatko saada sähköpostiisi markkinointiviestintää
  5. Lue ja hyväksy alareunasta palvelun käyttöehdot sekä tietosuojalauseke.
  6. Klikkaa "Avaa tili".
  7. Vahvista tilin avaaminen sähköpostitse tulevalla koodilla.

Tämän jälkeen pääset kirjautumaan tilillesi sisään.