Kuinka talletan euroja Coinmotion-tilille?

Teethän kaikki talletukset Coinmotioniin pelkästään omissa nimissäsi olevilta pankkitileiltä.

Selaimessa:

1. Klikkaa Siirrot → Vastaanota → Eurot
  2. Valitse haluamasi maksutapa
  3. Määritä eurosumma ja klikkaa "Seuraava"
  4. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita viimeistelläksesi maksutapahtuman

Mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa Siirrot → Talleta
  2. Määritä eurosumma
  3. Valitse haluamasi maksutapa
  4. Siirry maksuohjeisiin valitsemalla "Vahvista talletus"
  5. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita viimeistelläksesi maksutapahtuman

Maksutavat

1. Paytrail. Välitön ja maksuton talletustapa. Tämä maksutapa ei ole käytössä yritysasiakkailla.
  2. Tilisiirto. Maksuton talletustapa. Eurot siirtyvät käyttöösi 1-2 pankkipäivän kuluessa.
  3. Korttimaksu. Välitön talletustapa. Talletuksesta peritään 1,2 % kulu.

Huomaathan, ettemme valitettavasti pysty vastaanottamaan tai lähettämään maksuja SEPA-alueen ulkopuolelle.