Kuinka talletan euroja Coinmotion-tilille?

Teethän kaikki talletukset Coinmotioniin pelkästään omissa nimissäsi olevilta pankkitileiltä.

Selaimessa:

1. Klikkaa Siirrot → Vastaanota → Eurot
  2. Valitse haluamasi maksutapa
  3. Määritä eurosumma ja klikkaa "Seuraava"
  4. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita viimeistelläksesi maksutapahtuman

Mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa Siirrot → Talleta
  2. Määritä eurosumma
  3. Valitse haluamasi maksutapa
  4. Siirry maksuohjeisiin valitsemalla "Vahvista talletus"
  5. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita viimeistelläksesi maksutapahtuman

Maksutavat

• Paytrail. Välitön ja maksuton talletustapa. Tämä maksutapa ei ole käytössä yritysasiakkailla.
  • Tilisiirto. Maksuton talletustapa. Eurot siirtyvät käyttöösi 1-2 pankkipäivän kuluessa.
  • Korttimaksu. Välitön talletustapa. Talletuksesta peritään 1,2 % kulu.

Huomaathan, ettemme valitettavasti pysty vastaanottamaan tai lähettämään maksuja SEPA-alueen ulkopuolelle.