1. Coinmotion Ohjekeskus
  2. Sisäänkirjautumisen vianmääritys

En tiedä minkä vahvistuskoodin tarvitsen

Riippuen tilisi asetuksista saatat saada vahvistuskoodin sisäänkirjautumisen yhteydessä joko sähköpostiin, tekstiviestitse tai Authenticator-sovellukseen. Oletusasetuksena vahvistuskoodit saapuvat aina sähköpostiisi.

IP-osoitteen vahvistaminen

Jos olet kirjautumassa sisään uudesta IP-osoitteesta, saat vahvistuskoodin sisäänkirjautumista varten aina sähköpostiisi riippumatta tilin asetuksista. Voit poistaa IP-vahvistuksen käytöstä tilisi asetuksista, mikäli olet aktivoinut tilillesi kaksivaiheisen todennuksen (2FA).

Salasanan vaihtaminen

Jos olet vaihtamassa salasanaasi, voit saada vahvistuskoodin tilisi asetuksista riippuen joko sähköpostiin, tekstiviestitse, Authenticator -sovellukseen tai näiden yhdistelmään.

Sisäänkirjautuminen 2FA koodilla

Jos käytössäsi on kaksivaiheinen todennus Authenticator-sovelluksen kautta, sinun tulee vahvistaa sisäänkirjautuminen aina 2FA-koodilla. Kun 2FA on käytössä Authenticator-sovelluksen kautta, sisäänkirjautuminen etenee seuraavasti:

1. Syötä käyttäjätunnus ja salasana.
  2. Jos tiedot ovat oikein, palvelu pyytää kaksivaiheisen todennuksen koodia
  3. Syötä vahvistuskoodi puhelimesi Authenticator-sovelluksesta