Verojen ilmoittaminen Divlyllä

Ohjeet veroilmoituksen tekemiseen Divlyn avulla

Coinmotion X Divly kumppanuus

Coinmotion on aloittanut yhteistyön Divlyn kanssa tarjotakseen asiakkailleen helpon ja tehokkaan tavan kryptoverojen ilmoittamiseen. Coinmotionin käyttäjät voivat ladata tapahtumaraporttinsa Divlyyn ja saada 20 % kumppanuusalennuksen ilmoittaessaan Divlyn avulla virtuaalivaluutoistaan saatuja voittoja tai tappioita.

Pääset hyödyntämään tarjousta tästä linkistä: https://divly.com/fi/?ref=Coinmotion

Divly on pohjoismainen palvelu, joka auttaa kryptosijoittajia raportoimaan virtuaalivaluutoistaan saadut voitot ja tappiot verottajalle helposti ja tehokkaasti. Divlyn verolaskuri on suunniteltu Suomen verosääntöjen mukaisesti, mikä tekee palvelusta ihanteellisen suomalaisille virtuaalivaluuttojen sijoittajille. Se tukee esimerkiksi hankintameno-olettamaa ja soveltaa ennen toukokuuta 2018 voimassa olleita verosääntöjä.

Huomioithan, että kumppanuusalennus koskee tällä hetkellä ainoastaan luottokortilla tehtyjä maksuja, eikä virtuaalivaluutoilla maksettuja veropaketteja.

Coinmotionin tapahtumien lataaminen ja kumppanuusalennuksen aktivoiminen Divlyssä

1. Aloita lataamalla tilisi tapahtumaraportti Coinmotionista. Tapahtumaraportin voi ladata tietokoneella klikkaamalla ensin sähköpostiosoitetta tilin oikeasta yläkulmasta ja navigoimalla tämän jälkeen pudotusvalikosta kohtaan: Raportointi → Lataa tapahtumaraportti.

2. Navigoi osoitteeseen https://divly.com/fi/ ja luo tili Divlyyn sähköpostilla ja salasanalla tai vaihtoehtoisesti Google-tilin avulla

3. Suomalaisena asiakkaana tiliä määrittäessä valitse asetuksista veronmaksumaa Suomeksi ja veronmaksuvaluutta euroksi.

4. Määritettyäsi tilin loppuun paina Divlyn koontinäytöltä "Lisää lompakkoja & porssejä".

5. Valitse "Coinmotion".

6. Lataa aikaisemmin lataamasi Coinmotionin tapahtumaraportti Divlyyn raahaamalla se siniseen latauslaatikkoon, tai klikkaamalla laatikon auki ja etsimällä raportin laitteesi tiedostoista.

7. Ladattuasi tapahtumaraportin Divlyyn Coinmotionin kumppanuusalennus aktivoituu automaattisesti Divly-tilillesi, josta varmistuksena sivun yläosaan ilmestyy alla oleva ilmoitus.

Huomioithan, että jos teet uusia transaktioita Coinmotionissa raportin lataamisen jälkeen, sinun on ladattava uusi tapahtumaraportti päivittääksesi tiedot Divlyyn. Aiemmin ladatut transaktiot eivät kuitenkaan lataudu tuplana.

8. Navigoimalla koontinäytölle näet portfoliosi kokonaistilanteen.

9. Transaktiot-sivulla voit tarkastella Coinmotionissa tekemiäsi tapahtumia yhdessä näkymässä. Tällä sivulla voit myös todentaa, että Coinmotionissa suorittamasi tapahtumat ovat latautuneet sekä luokiteltu oikein Divlyssä.

10. Veroraportti-sivulla valitse haluamasi verovuosi ja rastitettuasi tarkistusruudut voit siirtyä veroraportin lataamiseen.

11. Veroraportin hankintasivulla voit hankkia transaktiomäärällesi sopivimman veroilmoituspaketin. Divly suosittelee sinulle sopivaa pakettia Divly-tilisi transaktiomäärän perusteella. Coinmotion-asiakkaiden alennus on myös eriteltynä tällä sivulla.

12. Suoritettuasi maksun loppuun pääset lataamaan veroraporttitiedostot.

13. Divlystä ladattava veroraportti näyttää tältä. Voit toimittaa sen Omaverossa verottajalle kryptoverojen ilmoittamiseksi.

Tämä oli lyhyt opas Coinmotionin tapahtumaraportin tapahtumien tuomisesta Divlyyn sekä veroraportin luomisesta niiden tapahtumien pohjalta. Löydät myös yksityiskohtaisempia Divlyn julkaisemia ohjeartikkeleita täältä: https://divly.com/fi/guides/